AUTOMAALAUS KERAVALTA – MEILTÄ MYÖS KOLARIKORJAUS

Yhteystietomme
Automaalaamo palveluksessasi Keravan alueella, ota yhteyttä!

Automaalaamo Pykäläinen on kokenut ammattilainen Keravalta. Automaalaus ja kolarien aiheuttamien vaurioiden korjaus ovat erikoisalaamme. Saat meiltä kattavat palvelut saman katon alta. Kolarin sattuessa autosi hoidetaan meillä ripeästi kuntoon – voit jatkaa matkaa omalla autollasi ennen kuin huomaatkaan!

Automaalaus

Me olemme luotettava ja monipuolinen automaalaamo. Toteutamme haastavimmatkin projektit, eikä meillä mene sormi suuhun tiukassakaan paikassa. Toimimme vuosien tuomalla kokemuksella, mutta hallitsemme ja käytämme aina alan uusimpia välineitä ja tekniikoita. Maalit, ruiskut ja kaikki muut työkalumme, joilla autoasi käsittelemme, ovat aina alan korkeimpien standardien mukaisia. 

Maalit Suojaksi

Eheä ja tasainen maalipinta on paras tae autosi suojaksi. Suomen talvisilla keleillä ja kuraisilla teillä auto joutuu väistämättä haastavien olosuhteiden kuritettavaksi. Tuore maalipinta ammattivälineillä maalattuna suojaa ajoneuvoasi rankaltakin sateelta ja mudalta sekä tiesuolan harmeilta.


Tuo siis uusi tai vanha autosi Pykäläisen maalaamolle uutta maalipintaa varten. Teemme maalaustyöt taatulla laadulla ja takaamme siistin lopputuloksen autolle kuin autolle.

Maalit tyylillä

Suojan lisäksi upouusi maalipinta antaa autollesi uutta väriä ja elämää. Ruostunut ja kolhiintunut pinta ei tee autosta kaunista katseltavaa tai edustavaa ajoneuvoa. Kulunut maalipinta ja ruostehelmat ovat etenkin ammattiautoilijalle melkoinen häpeätahra. Maalin haalistuessa ja pinnan naarmuuntuessa tuo autosi epäröimättä Pykäläisen maalaamolle, niin me loihdimme ajoneuvollesi uuden ulkokuoren.


Kirkas ja loistava maalipinta nostaa myös autosi arvoa, jos satut olemaan myyntiaikeissa. Vaikka et olisikaan myymässä, on arvokkaan ja uuden näköinen auto sijoittamisen arvoinen.

Ota yhteyttä ja varaa aika

Kun tarvitset luotettavaa ja kokenutta korjaamoa vahingon korjaamisessa, ota yhteyttä Pykäläiseen. Mikäli autosi kaipaa vain uutta maalipintaa, onnistuu sekin. 


Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai sivustolta löytyvällä lomakkeella ja varata ajan palvelulle. Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi mielellämme. 


Korjaustyöt ja ammattitaitoinen automaalaus Keravalla Pykäläiseltä – tervetuloa!