Peltikorjaus KERAVALTA – luotettavasti ja laadukkaasti

Yhteystietomme
Automaalaamo palveluksessasi Keravan alueella, ota yhteyttä!

Automaalaamo Pykäläinen on kokenut ammattilainen Keravalta. Teemme moninaiset autosi kaipaamat peltityöt ammattitaitoisella otteella. Uudet pellit ja vanhojen oikominen hoituvat saman katon alla. Kolarin sattuessa voit siis jättää auton peltikorjauksen ja muun kunnostuksen huoleksemme – me hoidamme menopelisi ajokuntoon tuossa tuokiossa.

PELTITYÖT

Kolarin sattuessa saattaa olla, että pelti rytisee ja metalli taipuu. Pykäläiseltä saat autosi peltikorjaukset laadukkaasti ja ammattitaidolla tehtynä.


Vahingon yhteydessä tulleet naarmut ja pellin vääntymiset hoidetaan kuntoon nykyaikaisimmilla tekniikoilla ja välineistöllä. Pintatyöt viimeistelee automaalaamomme.

PELTITYÖT OSANA KORJAUSTA

Onnettomuuden sattuessa auto kärsii yleensä jonkin kokoisista peltivaurioista. Pienet kolhut ja kuhmut ovat osa normaalia auton elinkaarta, joten niistä ei tarvitse hermostua. Ovathan pellit helposti korjattavissa. Pykäläinen oikoo ja korjaa liikenteessä kolhiintuneet pellit. Meiltä on erittäin helppoa tilata vauriotarkastus, korjauspalvelut, peltien korjaus ja maalaus samassa paketissa. Peltityöt kuuluvat erottamattomasti auton korjauspakettiin.

UUDET PELLIT

Joskus kolarissa kolhiutuneet tai ruostuneet pellit eivät kestä enää pidempään. Tällöin auto tarvitsee uutta metallia pintaan. Peltikolarit ovat yleisin onnettomuus, mitä liikenteessä sattuu, joten peltien korjaaminen ja korvaaminen sujuu meiltä sulavasti. Kysy meiltä peltikorjauksesta tarkemmin. Vastaamme mieluusti kaikkiin kysymyksiisi. Voit myös tuoda autosi tarkastuskäynnille aukioloaikoinamme arkisin klo 8 - 17 jopa ilman ajanvarausta. Katsotaan yhdessä läpi autosi tilanne ja tarpeet.