AUTOn vahinkotarkastus KERAVALTA

Yhteystietomme
Automaalaamo palveluksessasi Keravan alueella, ota yhteyttä!

Automaalaamo Pykäläinen on kokenut ammattilainen Keravalta. Teemme kattavat vahinkotarkastukset kolarissa vaurioituneelle autolle vakuutusyhtiöiden vaatimalla tavalla. Liikennehaverin sattuessa kannattaa siis tuoda auto tarkastettavaksi Pykäläiselle – me kerromme luotettavasti, minkälaisia korjaustoimenpiteitä ajokkisi kaipaa.

VAURIOTARKASTUKSET

Kun auto saapuu toimipisteellemme korjattavaksi, huolehdimme aina ensin sen tarkastamisesta. 


Vauriotarkastuksen yhteydessä käymme läpi autosi kunnon perusteellisesti. Saat selkeän ja luotettavan kuvan autosi tilanteesta ja korjaustarpeista. Tarkastuksen perusteella on helppoa siirtyä korjaamon puolelle.

VAKUUTUSYHTIÖIDEN KANSSA YHTEISTYÖSSÄ

Kolareita sattuu paremmillekin kuskeille, ja kolhuja tulee auton pintaan. Teemme yhteistyötä Suomen vakuutusyhtiöiden kanssa autosi vahinkojen tarkastamisessa. Olemme olleet jo vuosien ajan vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamo, joten nämä hommat ovat meille todella tuttuja. Pidämme sinut aina ajan tasalla korjaustarpeista ja vahinkotarkastuksen tuloksista, joten älä epäröi kysyä meiltä autosi tilanteesta, milloin haluat.

TARKASTUKSESTA KORJAAMOLLE

Kun autosi tilanne on tarkastettu ja tarvittavat paperityöt ovat ojennuksessa, on aika viedä autosi korjaamolle. Me Pykäläisellä olemme ylpeitä kokonaisvaltaisesta palvelustamme, jonka avulla saat kolhiintuneen auton takaisin liikenteeseen upouuden näköisenä. Kolarissa vaurioituneiden autojen korjaustyöt, peltityöt ja loppusilaus, maalaus, tehdään tyypillisesti vasta perusteellisen tarkastuksen jälkeen. Näin saat rahoillesi parhaan vastineen ja autollesi vuosia lisää käyttöikää. Samalla vältytään virheiltä ja vahingoilta korjauksen aikana ja sen jälkeen.