kolarikorjaus KERAVALTA – mukana myös muut palvelut

Yhteystietomme
Automaalaamo palveluksessasi Keravan alueella, ota yhteyttä!

Automaalaamo Pykäläinen on kokenut ammattilainen Keravalta. Korjaamme onnettomuudessa kolhiintuneen auton nopeasti, tehokkaasti ja edullisesti. Meiltä löytyvillä laitteilla ja osaamisella vakavammatkin vauriot voidaan korjata ja auto pelastaa romuttamolta. Liikenneonnettomuuden sattuessa autosi hoidetaan meillä ripeästi kuntoon – asiakas voi luottaa kolarikorjauksemme laatuun!

KOLARIKORJAUKSET

Korikorjaamossamme käytetään nykyaikaisia korikorjauslaitteita. Kolarissa sattuneita vaurioita korjatessa käytämme vain alkuperäisiä varaosia tai varaosia, jotka vastaavat laadultaan alkuperäisiä. Valintoihin vaikuttavat mm. auton ikä, osien saatavuus sekä korjauskohde.

Hoidamme alihankintana tarvittaessa myös rikkoutuneen tuulilasin. Kun tuulilasi vaihdetaan, voidaan tilalle asentaa jopa laadukkaampi kuin alkuperäinen lasi. Tämä lisää paitsi ajoturvallisuutta myös mukavuutta.

AUTON KORJAUSPAKETTI

Kolhiintuneen auton kokonaisvaltainen korjaus on useamman osan muodostama palvelu. Kolarikorjaus kattaa varaosat, hitsauksen ja monet muut palvelut. Usein tämä ei kuitenkaan riitä. Täysimittainen korjaus vaatii normaalisti myös muita palveluitamme, kuten maalausta, peltitöitä ja vauriotarkastusta. Peltikolarit ovat yleisin onnettomuus, joten pelityöt kuuluvat erottamattomasti korjauspalveluihin. Tarjoamme tarvittavat palvelut sinulle sopuhintaan, jotta autosi olisi taas ajokelpoinen ja turvallinen.

TUO AUTOSI TARKASTUKSEEN

Ennen korjaustöiden aloittamista on parasta tarkastaa autosi vahingot ja täyttää tarvittavat paperit vakuutusyhtiötä varten. Aloitamme korjaustyöt vahinkotarkastuksen jälkeen, koska sen avulla voimme kartoittaa korjaustarpeiden laajuuden. Käytämme korjaustöissä laadukkaita merkkiosia. Pidämme sinut myös ajan tasalla autosi korjaustarpeista ja sovimme korjaukselle hinnan, joka sopii kukkarollesi.